Klassisk & moderne retorik

Retorikkens relevans

Hvem bør lede landet? Hvem skal have tolv til eksamen? Hvem fortjener en lønforhøjelse? Svaret på alle tre spørgsmål lyder: Den der fremstiller sin sag mest overbevisende. Hver gang vi prøver at overbevise nogen om noget, udøver vi retorik. Retorik handler også om at analysere og udvikle troværdighed. Det handler om at blive klog på nogle tidløse virkemidler og selv lære at beherske dem.

Foredragets budskab

Man bliver klogere på sin sag ved at tale om den. Eller som det hedder inden for retorikken: ’Man forstår ikke tingene ret, førend man kan forklare dem til andre, således at de kan forstå dem’.

Er du interesseret i et foredrag om klassisk og moderne retorik?

Så ring eller skriv til os for en uforpligtende drøftelse om hvordan vi kan hjælpe dig

Sagt om foredraget

”Vores VL-gruppe fik årets mest givtige og interessante foredrag leveret af Jesper Troels Jensen fra Rhetor. Det blev afholdt på underholdende vis, alle var meget tilfredse og havde fået et spændende indblik i retorikken. Et indblik alle virksomheder og medarbejdere kan bruge.”

– Eva Flensted Madsen, Distribution Executive Nordic hos Turner Broadcasting System

”Rhetor med Jesper i front leverede som altid et godt og inspirerende foredrag, hvor udbyttet kan bruges i dagligdagen efterfølgende. Retorikken præsenteres spændende og man får lyst til at lære mere.” 

– Vicedirektør Anne Gotlieb Hertz, Region Hovedstaden Psykiatri

Kontakt os og hør mere