Mundtlig retorik II: Personlig gennemslagskraft

Du behersker nu den retoriske værktøjskasse, men de hører stadig ikke efter…

Tiden er inde til at gå et skridt videre og sætte dig selv bag budskaberne.

Dette modul fører dig et skridt videre mod et niveau, hvor du for alvor kan skabe lydhørhed for dine ideer og inspirere andre mennesker. Du har lært de grundlæggende værktøjer; Nu skal du sætte dem sammen til budskabsformidling på et højere plan. Det er dagen, hvor du finder dine ægte overbevisninger og de vindende træk ved din personlighed – og sætter begge dele bag dine budskaber, så du bliver dit budskab.

Hvad arbejder vi med?

  • Appelformerne og din personlige ethoskonto
  • Vaccinen – et redskab til foregribe eller håndtere modstand
  • Goal-plan-role; et ledelsesværktøj til at skabe mening og handling
  • Historiefortælling som argumentation

Hvordan foregår det?

Med afsæt i værktøjerne fra Mundtlig retorik I bygger du videre på din retoriske kunnen. Rhetor folder nye værktøjer ud, som du bruger til at forbedre din præsentation. Du udarbejder en konkret handlingsplan for, hvordan du kan fremstå mere troværdig med afsæt i retorikkens ethoslære. Du udvikler en fortælling, som indkapsler dit budskab og får tilhørerne til at tænke selv. Du kommer på gulvet flere gange, får afprøvet de nye værktøjer og får personlig feedback på dine præstationer.

Hvad tager du med dig?

Kurset er noget for dig, hvis du

  • har noget på hjerte, som du gerne vil dele med andre
  • befinder dig i en position, hvorfra du kan gøre en forskel ved at gribe ordet
  • ønsker at skabe nærhed, når du taler til en forsamling

Du vil få indsigt i, hvordan man fremstår troværdig over for sit publikum – baseret på det retoriske koncept ethos. Du vil lære at bringe dig selv på banen, når du skal engagere og fange dit publikums interesse. Og du vil indøve alle disse nye værktøjer, så de sidder på rygraden.

Ét modul eller en hel grunduddannelse i retorik? 

Rhetor har udviklet en grunduddannelse i retorik – dette modul indgår i grunduddannelsen. Du kan tage modulerne enkeltvis, eller du kan tage hele uddannelsen samlet over 5 måneder. I alt investerer du 7 dage i selskab med os, når hele uddannelsen gennemføres. Læs mere.

Hvorfor Rhetor?

Vi er Danmarks første retorikvirksomhed – og har arbejdet med retorik i mere end 20 år. Alle vores rådgivere er universitetsuddannede, men vores særkende er den praktiske og erfaringsbaserede tilgang til rådgivningen. Rhetor garanterer dig et fagligt og garvet blik på dine nuværende færdigheder og dine muligheder for at udvikle din gennemslagskraft.

Mere retorik

Hvad er dine retoriske styrker og svagheder? Vi kan gå i dybden med dig som taler, og lave en 360° analyse af dine retoriske kompetencer. Vi analyserer dig på video, og giver dig en konkret handlingsplan med udgangspunkt i dine behov. Læs mere om ‘retorisk analyse’  

Moderne ledelse handler ikke om at ånde sine ansatte i nakken. Moderne ledelse handler i høj grad om at motivere dem. Medarbejderen skal kunne se en mening med sit arbejde og spille en væsentlig rolle om at nå det fælles mål. Få indblik i, hvordan du kan motivere med retorisk ledelse. Læs mere om foredraget ‘motivation’

Har du svært ved at trænge igennem med din stemme, medvirker du ofte i tv og radio eller skal du holde en stor tale og vil gerne brænde igennem? Så kan du gå i træningslokalet med Rhetors retorikere. Læs mere om ‘træning’ her

Kontakt os og hør mere
Se vores kalender og tilmeld dig

Åbent kursus

For at deltage på ‘Mundtlig retorik II’ skal du have deltaget på ‘Mundtlig retorik I‘. Du kan vælge at tilmelde dig begge kurser samtidig; de ligger i forlængelse af hinanden. Hvis du tidligere har deltaget på ‘Mundtlig retorik I’, kan du nøjes med at tilmelde dig ‘Mundtlig retorik II’. Køber du kurserne som pakke koster de 8.400 kr. ekskl. moms.

Ønsker du at bestille vores grunduddannelse som en samlet pakke, hvor dette kursus indgår, så bestil via besked eller ring til os.

Praktisk information

Kurset ‘Mundtlig retorik II’ forløber over en enkelt dag fra 9-16, og foregår i Rhetors lokaler på Carit Etlars vej 3, 1814 Frederiksberg C.

Tilpasset virksomhedskursus

I et tilpasset kursus kan vi gå dybere og sammensætte kurset ud fra dine specifikke behov. Ring eller skriv til os for en uforpligtende drøftelse