Salgstræning

Mentorforløb: Salg og forretningsudvikling

 • Arbejder du med salg og markedsføring?
 • Vil du sælge ved at skabe forretningsudvikling for kunderne?
 • Ønsker du salgssamtaler, der skaber engagement? 
 • Vil du sælge cirkulært med løbende nye ordrer?

Så er vores individuelle mentorforløb indenfor salg og forretningsudvikling en oplagt mulighed.

Hvad arbejder vi med?

Vores mentorforløb er bygget op omkring salgets fem faser, som vores forretningsudvikler Dorte har beskrevet nærmere i sit blogindlæg.

Salgets fem faser:

 1. Klarlæggelse af værdiskabelse hos kunden
 2. Udvælgelse af de rigtige kunder og inddeling i segmenter
 3. Salgssamtalen
 4. Efter salget
 5. Næste salg

Alt efter dine behov arbejder vi konkret med dine produkter og kunder. Vi arbejder praktisk med alt lige fra pakketering af dine produkter til samtaler på de sociale medier, via telefonen og i det fysiske møde med kunden. Omdrejningspunktet er at spille dine ydelser og produkter ind i en forretningsudviklende kontekst hos kunden. 

Hvordan foregår forløbet?

Vores mentorforløb indenfor salg er som udgangspunkt individuelle forløb på en måneds varighed. Vi kan tilpasse forløbet efter behov.

Forløbet inkluderer:

 • Fire individuelle workshops a 4 timer 
 • Otte individuelle sparringssessioner a 30 minutter. 

Vi mødes til workshop på Frederiksberg en dag om ugen og følger løbende op to gange om ugen, hvilket foregår telefonisk eller fysisk på Frederiksberg.

Således er du ikke ladt alene med opgaverne, men sparrer løbende med vores forretningsudvikler, så du holder fokus, og udfordringerne kan løses i fællesskab. Du har din mentors fulde opmærksomhed, og al træning og rådgivning er med din forretning og dine aktuelle behov i fokus.  

Din mentor er Dorte Krüger Molin, som har mangeårig erfaring som international salgsdirektør, er uddannet Cand. Merc. i strategi, organisation og ledelse samt i coaching management. 

Hvad tager du med dig?

Når første mentorforløb er gennemført, er du ført ind i en strategisk salgstankegang med forretningsudvikling for øje – og dit pitch om produkter er pakket langt væk. Dine samtaler med kunderne vil give mening og skabe fælles forretningsudvikling.

Forløbet kan stå alene, eller du kan vælge at gentage løbende, så vi bliver din faste sparringspartner, og forretningsudviklingsgryden holdes i kog.

Hvad investerer du?

Vi spenderer 20 timer sammen fordelt på fire workshops og otte sparringssessioner.

Kontakt din mentor Dorte direkte på tlf. 2097 6817 eller skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kombiner med 2 kursusdage i mundtlig retorik

Vil du kombinere salgstræningen med en indføring i den retoriske værktøjskasse og din personlige gennemslagskraft ? Så book dig dig ind på de to kurser ved bestilling af salgsmentorforløbet. Vi giver 10% rabat på de to kursusdage ved bestilling sammen med et salgsmentorforløb.

Ring til Dorte
KONTAKT OS