Grunduddannelse i retorik

Fik du stående applaus sidste gang, du talte for din sag? Skal du have den næste gang?

Skal folk stå i kø for at tale med dig? 

Vil du modtage invitationer til at tale?

Skal folk sige ja til dine visioner?

Vi hjælper dig til udvikling

Kom med på vores grunduddannelse i retorik. Vi klæder dig på til at engagere mennesker i din sag.

Vores grundlæggende uddannelse lærer dig at tale og skrive til hjerte og forstand, så du brænder igennem lydmuren med budskaber og historier, der bliver hørt og husket.

Hvad arbejder vi med? 

Vi analyserer din fremførelsesteknik gennem opgaver, du udfører individuelt i selskab med en af vores rådgivende retorikere. Med udgangspunkt heri arbejder vi med din personlige gennemslagskraft, som bliver styrket gennem øvelser. 

Du lærer at sammensætte budskaber og historier, som publikum kan forstå og får lyst til at engagere sig i. Vi arbejder konkret med de budskaber, som du skal formidle i din hverdag, og du kommer på scenen, så du løbende tester din nye viden af. 

Hvordan foregår det? 

Vi anbefaler at tage uddannelsen som et samlet forløb og i den rækkefølge, vi har lagt op til. Vil du hellere tage modulerne enkeltvis, er det naturligvis også en mulighed. Al undervisning og sparring foregår i lyse lokaler på Frederiksberg.

Modul 1-7 giver bevis for gennemførelse, og når hele forløbet er gennemført, kan du afslutte med eksamen og få eksamensbevis for uddannelsen. 

Studiestart er i august og januar/februar – de første 3 moduler kan dog også gennemføres forår og efterår. Forløbet strækker sig over 5 måneder, hvor vi tilbringer 7 dage sammen. Eksamen er i december samt i juni.

Når grunduddannelsen er gennemført, kan du videreuddanne dig via vores overbygningsmoduler.

Hvad tager du med dig fra uddannelsen?

Når du har gennemført hele vores grunduddannelse, har du en god forståelse af, hvordan du bruger dine styrker som formidler, hvilke områder du med fordel kan forbedre samt hvordan.

Du har fået konkrete redskaber til både mundtligt og skriftligt at brænde igennem til dit publikum og engagere dem i dine mærkesager, så din sag bliver deres.

Hvad investerer du?

Modul 1 indebærer en times forberedelse for dig og en times fremlæggelse og videooptagelse med din retoriker. Herefter klarer din retoriker resten af arbejdet med analysen, som munder ud i en rapport, der fortæller dig, hvor dine styrker ligger, hvordan du bruger dem, samt hvilke områder du med fordel kan forbedre. Prisen er 15.000 kr. ekskl. moms.

Modul 2-7 er heldagskurser til 4.200 kr. ekskl. moms per modul. Herudover har vi indlagt 2 x 1 times sparring med din retoriker. Prisen er 2.000 kr. ekskl. moms per time.

Afsluttende eksamen tager 3 timer og prisen er 5.000 kr. ekskl. moms.

Tages hele grunduddannelsen som samlet forløb er prisen 45.000 kr. ekskl. moms.

Optagelse

Ønsker du at ansøge om optagelse på vores grunduddannelse? Skriv et par ord om dig selv og fortæl, hvorfor du gerne vil arbejde med retorik. Så lægger vi sammen en plan for dit forløb.

Kontakt os, hør mere og ansøg

Læs mere om alle grunduddannelsens syv moduler herunder.

Modul 1: Retorisk analyse

En retorisk analyse er det optimale afsæt for dig, der vil arbejde systematisk med at forbedre dine retoriske kompetencer.
Læs mere

Modul 2: Den retoriske værktøjskasse

Vil du være bedre til at fange dit publikums opmærksomhed? Så riv en dag ud af kalenderen og træn din retoriske slagkraft!
Læs mere

Modul 3: Personlig gennemslagskraft

Vil du blive bedre til at få andre med dig? Lær at skabe fokus og motivation, og arbejd med din personlige troværdighed og gennemslagskraft
Læs mere

Modul 4: Personlig performance

Selv den perfekte tale falder til jorden, hvis den bliver leveret uden engagement og nærvær. Træn din personlige fremtræden og lær at bruge din krop og stemme til at nå helt ud over scenekanten.
Læs mere

Modul 5: Retorik med PowerPoint

Mange præsentationer omkommer ved PowerPoint-ulykker.
På dette kursus lærer du at styrke din evne til at formidle og overbevise med PowerPoint.
Læs mere

Modul 6: Skriv tekster der lever og fænger

Mange skriver artikler og blogindlæg – på dette kursus lærer du at gøre dem levende, så de bliver læst, delt og kommenteret.
Læs mere

Modul 7: Skriv til beslutning

Hvor ofte kører jeres møder af sporet, fordi det skriftlige beslutningsoplæg er uskarpt? Skriv tekster, der kan forstås, uden en længere forklaring.
Læs mere