20. december 2011

Dansker i taleskrivningens Oscar-jury

Kell Jarner Rasmussen, adm.dir. i Rhetor, er udnævnt til medlem af juryen for taleskrivningens Oscar, The Cicero Speechwriting Award.

The Cicero Speechwriting Award er den amerikanske talepris, og uddeles hvert år til en række taler. De senere år har juryen dog vurderet taler på engelsk, uanset om de er fra USA eller andre lande.

Man har derfor ønsket at få en europæer i juryen, og valget er faldet på Kell Jarner Rasmussen.

Danskere har også mulighed for at indsende engelsk-sprogede manuskripter til The Cicero Speechwriting Award. Dead-line for årets indstillinger er den 10. februar 2012.

I juryen deltager flere markante amerikanske taleskrivere og retorikere fra både den akademiske verden, erhvervslivet og det politiske liv i USA.

Kell Jarner Rasmussen er således kommet i selskab med Tom Rosshirt, tidligere taleskriver for Bill Clinton og udenrigspolitiske talsmand for Al Gore, Jerry Tarver, professor emiritus fra The Speech Department, University of Richmond og Peter Weissman, der har arbejdet med lederudvikling og taleskrivning i Det Hvide Hus og for den administrerende direktør i The Coca-Cola Company.

Kell Jarner Rasmussen er administrerende direktør og partner i Rhetor – Rådgivende retorikere. Kell Jarner Rasmussen er retoriker fra Københavns Universitet og er en af grundlæggerne bag Rhetorica Scandinavica, det nordiske forskningstidsskrift for retorik.

Se mere om taleskrivningens Oscar, The Cicero Speechwriting Award her.

 

Du vil måske også kunne lide

Der blev ikke fundet nogle artikler.