E-bog: Få større gennemslagskraft. Tryk her.

E-bog om gennemslagskraft

Hent e-bogen ‘Bliv hørt! – 3 genveje til større gennemslagskraft’

 

Du modtager samtidigt vores nyhedsbrev med tips og tricks. Afmeld dig igen med et klik.

Slide-in Gennemslagskraft

Lær Rhetor bedre at kende

Rhetors rådgivende retorikere er alle universitetsuddannede i retorik. Kunsten at kommunikere overbevisende. Og vi har flere års erfaring i undervisning, rådgivning og formidling af retorikkens redskaber.

Tag kontakt i dag

Vi er retorikere

  • Skal du sælge projektet ved næste afdelingsmøde?
  • Bakser du med talen til ministeren?
  • Leder du efter budskabet til generalforsamlingen?

Hvis du vil mennesker noget, må du kommunikere det til dem. Det kan du gøre på hundredvis af måder – vi hjælper dig med at finde en, der virker.

Rhetors rådgivende retorikere er alle universitetsuddannede i retorik. Kunsten at kommunikere overbevisende. Og vi har flere års erfaring i undervisning, rådgivning og formidling af retorikkens redskaber.

Hvad er retorik for noget?

I dag er retorik en akademisk disciplin på linje med andre humanistiske fag, og moderne retorik beskæftiger sig ikke kun med sproglig, men med alle former for overbevisning.

Med rødder tilbage til antikkens Aristoteles, Platon og Cicero trækker retorikken på en lang tradition, hvor mundtlighed og fortællekunst går hånd i hånd med klar argumentation og effektiv overbevisning. I stedet for løse modeprincipper om vigtigheden af kommunikation, kan vi som retorikere tilbyde konkrete løsninger på konkrete retoriske udfordringer.

Moderne tilgang til gamle begreber

Det kan være en svær udfordring at bruge gamle, græske ord til at løse hverdagens opgaver. Derfor har vi i Rhetor udviklet en række konkrete redskaber, der supplerer de abstrakte begreber. Redskaberne går under navne som Rufus, Broen og Vaccinen – og når man først har haft dem i hånden, er de nemme at huske!

Vil du lære mere om retorik og forbedre dine formidlingsevner?

Her på hjemmesiden kan du kigge på nogle af redskaberne og få et overblik over, hvad vi kan tilbyde af kommunikationskurseranalyserforedragtræning og taleskrivning. Og hvis du vil vide mere, er du blot et besøg på kontaktsiden fra at komme i direkte forbindelse med en rådgivende retoriker.

Mød vores medarbejdere

Kell Jarner Rasmussen

Partner, adm. direktør

Kasper Kent

Partner, direktør

Jesper Troels Jensen

Seniorpartner

Pernille Østen

Rådgivende retoriker

Hans Lind

Ph.d., Rådgivende retoriker

Rasmus Vesti

Digitaliserings- og markedsføringskonsulent

Olivia Anine Thøgersen

Kontorassistent

Samarbejdspartnere

E-bog: Bliv hørt! 3 genveje til større gennemslagskraft

Nyhedsbrev (Fuldbredde)