Om os

Vi er retorikere

  • Skal du sælge projektet ved næste afdelingsmøde?
  • Bakser du med talen til ministeren?
  • Leder du efter budskabet til generalforsamlingen?

Hvis du vil mennesker noget, må du kommunikere det til dem. Det kan du gøre på hundredevis af måder – vi hjælper dig med at finde en, der virker.

Rhetors rådgivende retorikere er alle universitetsuddannede i retorik. Kunsten at kommunikere overbevisende. Og vi har flere års erfaring i undervisning, rådgivning og formidling af retorikkens redskaber.

Hvad er retorik for noget?

I dag er retorik en akademisk disciplin på linje med andre humanistiske fag, og moderne retorik beskæftiger sig ikke kun med sproglig, men med alle former for overbevisning.

Med rødder tilbage til antikkens Homer, Aristoteles og Cicero trækker retorikken på en lang tradition, hvor mundtlighed og fortællekunst går hånd i hånd med klar argumentation og effektiv overbevisning. I stedet for løse modeprincipper om vigtigheden af kommunikation, kan vi som retorikere tilbyde konkrete løsninger på konkrete retoriske udfordringer.

Moderne tilgang til gamle begreber

Det kan være en svær udfordring at bruge gamle, græske ord til at løse hverdagens opgaver. Derfor har vi i Rhetor udviklet en række konkrete redskaber, der supplerer de abstrakte begreber. Redskaberne går under navne som Rufus, Broen og Vaccinen – og når man først har haft dem i hånden, er de nemme at huske!

Vil du lære mere om retorik og forbedre dine formidlingsevner?

Her på hjemmesiden kan du kigge på nogle af redskaberne og få et overblik over, hvad vi kan tilbyde af kurser, analyser, foredrag, træning og taleskrivning. Og hvis du vil vide mere, er du blot et besøg på kontaktsiden fra at komme i direkte forbindelse med en rådgivende retoriker.

Kontakt os
Se uddannelser

Mød os

Kell Jarner Rasmussen

Partner, adm. direktør

30 31 90 91
kjr@rhetor.dk
LinkedIn

Jesper Troels Jensen

Partner, direktør

23 67 20 00
jtj@rhetor.dk
LinkedIn

Kasper Kent

Rådgivende retoriker

31 23 38 77
kmk@rhetor.dk
LinkedIn 

Katrine Martinsen Gottschalck (på barsel)

Rådgivende retoriker

25 32 67 76
kmg@rhetor.dk
LinkedIn 

Andrea Plovgaard Frederiksen

Juniorrådgiver

22 17 01 62
apf@rhetor.dk
LinkedIn

Thore Keitum Fisker

Juniorrådgiver

22 66 38 15
tkf@rhetor.dk
LinkedIn

Helene Mølsted

Praktikant

hmo@rhetor.dk
LinkedIn

Camilla Faxholm Nielsen

Akademisk kontormedarbejder

70 27 23 73
cfn@rhetor.dk
LinkedIn