Hør hvad vores kunder siger

Alle kundeudtalelser

“Jeg kan varmt anbefale dig at investere i kurset ‘Skriv til læseren’ og ikke mindst i dine egne skrivefærdigheder: Det betaler sig og gør verdenen en lille smule bedre at læse i.”

Claus Rønnow

Digital rådgiver, Claus Rønnow ApS

“Føler du, at du sidder fast i din vante trummerum, når du skal lave tekstarbejde? Det gjorde jeg. Og derfor tog jeg på Skriv kreativt-kurset. Her havde de dygtige undervisere lavet et program med øvelser, der gav mig nye måder at arbejde med skriveprocessen og tekstarbejdet på. Værktøjer, jeg har haft i baghovedet, siden jeg var på kurset. Ja, endda i min fritid. Alt i alt vil jeg give kurset mine varmeste anbefalinger. Du kommer ikke til at fortryde det.”

Malene Kirk

Marketing- og kommunikationskonsulent, Thisted Forsikring

“Hey! Ja dig … det pisse vigtig, at du har et billede af hvem din modtager er, når du sender en tekst ud i verden – ellers taler du bare ud i mørket. Vi var tre afsted fra samme team, hvilket har været rigtig godt. Vi ved præcist hvad de andre mener, når en tekst f.eks. skal have mere ‘glitterpen’. Kurset har en god vekslen mellem teori og afprøvning af de forskellige værktøjer i praksis. Og så dejligt at åbne døren, og mærke den lækre duft af nybagte croissanter og frisklavet kaffe … så er dagen i gang på en god måde. “

Tina Holm Møller

Faglig konsulent , HK Privat

“Hans Lind formåede på tre træningssessioner at identificere centrale udviklingsmuligheder i mit skriftsprog og har givet mig nye pejlemærker i mit videre arbejde .”

Anders Emil Rasmussen

Museumsinspektør , Moesgaard Museum

“På ’Skriv kreativt’ bliver der skabt en behagelig ramme, hvor du har god tid til at afprøve kursets værktøjer. Du vender hjem med fornyet inspiration og værdifuld feedback fra underviserne og de andre på holdet.”

Thomas Scott Lund

Kommunikationsrådgiver, Hofor

“Allerede dagen efter kurset var jeg i gang med at bruge redskaberne. Kurset har styrket min evne til at fortælle inspirerende historier om for eksempel rollemodeller, som er meget vigtige i mit fag.”

Tina Nør Langager

Formand, Ergoterapeutforeningen

“Jeg har skrevet mange taler gennem årene. Og jeg har ikke anet, hvad jeg gjorde. Det ved jeg nu – og jeg ved, hvad jeg skal gøre både mindre og mere af. Alt det takket være ‘Taleskrivning som strategisk kommunikation’ hos Rhetor. Hermed varmt anbefalet.”

Claes Amundsen

Kommunikationschef, Institut for Menneskerettigheder

“Alle ledere – fra mellemlederen til toplederen – vil have godt af at tænke de her tanker. Min notesbog fra forløbet er nærmest blevet et opslagsværk, som jeg vender tilbage til, når jeg forbereder et oplæg eller en præsentation. Har du et budskab, der skal frem, så kan jeg anbefale Rhetor.”

Morten Alsdorf

Senior Digital Transformation Director, Cowi

“Jeg er lige kommet hjem fra 2 dages vanvittig spændende kursus. Hvis du ligesom mig har lyst til at arbejde med at blive bedre til at styre nervøsiteten, der opstår, når en præsentation skal fremføres – og ønsker du generelt bedre redskaber til at sikre en rigtig god præsentation – så kan jeg klart anbefale ‘Bryd igennem’.”

Lene Vejstrup Fals

Service Delivery Manager, KMD Connect

“Supergodt kursus som jeg varmt kan anbefale. Indholdet er direkte brugbart med det samme og med rigtig gode, og ikke mindst forståelige, værktøjer.”

Bjarne Jørgensen

Key Account Director, Atea Danmark

“Jeg var på kursus hos Rhetor for 5-6 år siden, og det er til dato det bedste kursus, jeg har været på, og det eneste kursus som jeg kan huske noget fra. Jeg fik nogle redskaber med, som jeg stadig bruger i dag. “

Sarah Lundtang Andersen

Head of Customer Service and Support, KMD

“Hele vores sekretariat har været på skrivekursus hos Rhetor. De har hjulpet os med at lære at skrive, så vores kunder forstår os bedre. Det var en god oplevelse, hvor Rhetor fremstod som meget troværdige. “

Verner Sand Kirk

Direktør, Danske A-kasser

“Jeres kursus i taleskrivning har været en øjenåbner. Jeg troede, at jeg var for gammel til den slags øjenåbner-oplevelser.”

Carsten Marckstrøm Olesen

Transportministeriet, tidl. deltager på taleskrivningskurset ‘Skriv til øret’

“Jeg er imponeret over, hvor meget man kan forbedre sig på blot 2 dage og med relativt simple værktøjer. Og så ser jeg frem til at anvende værktøjerne i mit daglige arbejde fremadrettet.”

Kristian Renè Hansen

PMO Manager, KMD

“Ud over de praktiske øvelser og den lærerige feedback, lærer man også at forberede en tale langt hurtigere, end man normalt ville have troet muligt.”

Lotte Kaa Andersen

Forfatter, Selvstændig

“Undervisningen foregår i en venlig og imødekommende atmosfære, hvor der er plads til at blotte sine svage sider og masser af personlige råd og coaching til at komme ud over dem. “

Lotte Kaa Andersen

Forfatter, Selvstændig