Hør hvad vores kunder siger

Alle kundeudtalelser

“På ’Skriv kreativt’ bliver der skabt en behagelig ramme, hvor du har god tid til at afprøve kursets værktøjer. Du vender hjem med fornyet inspiration og værdifuld feedback fra underviserne og de andre på holdet.”

Thomas Scott Lund

Kommunikationsrådgiver, Hofor

“Allerede dagen efter kurset var jeg i gang med at bruge redskaberne. Kurset har styrket min evne til at fortælle inspirerende historier om for eksempel rollemodeller, som er meget vigtige i mit fag.”

Tina Nør Langager

Formand, Ergoterapeutforeningen

“Jeg har skrevet mange taler gennem årene. Og jeg har ikke anet, hvad jeg gjorde. Det ved jeg nu – og jeg ved, hvad jeg skal gøre både mindre og mere af. Alt det takket være ‘Taleskrivning som strategisk kommunikation’ hos Rhetor. Hermed varmt anbefalet.”

Claes Amundsen

Kommunikationschef, Institut for Menneskerettigheder

“Alle ledere – fra mellemlederen til toplederen – vil have godt af at tænke de her tanker. Min notesbog fra forløbet er nærmest blevet et opslagsværk, som jeg vender tilbage til, når jeg forbereder et oplæg eller en præsentation. Har du et budskab, der skal frem, så kan jeg anbefale Rhetor.”

Morten Alsdorf

Senior Digital Transformation Director, Cowi

“Jeg er lige kommet hjem fra 2 dages vanvittig spændende kursus. Hvis du ligesom mig har lyst til at arbejde med at blive bedre til at styre nervøsiteten, der opstår, når en præsentation skal fremføres – og ønsker du generelt bedre redskaber til at sikre en rigtig god præsentation – så kan jeg klart anbefale ‘Bryd igennem’.”

Lene Vejstrup Fals

Service Delivery Manager, KMD Connect

“Supergodt kursus som jeg varmt kan anbefale. Indholdet er direkte brugbart med det samme og med rigtig gode, og ikke mindst forståelige, værktøjer.”

Bjarne Jørgensen

Key Account Director, Atea Danmark

“Jeg var på kursus hos Rhetor for 5-6 år siden, og det er til dato det bedste kursus, jeg har været på, og det eneste kursus som jeg kan huske noget fra. Jeg fik nogle redskaber med, som jeg stadig bruger i dag. “

Sarah Lundtang Andersen

Head of Customer Service and Support, KMD

“Hele vores sekretariat har været på skrivekursus hos Rhetor. De har hjulpet os med at lære at skrive, så vores kunder forstår os bedre. Det var en god oplevelse, hvor Rhetor fremstod som meget troværdige. “

Verner Sand Kirk

Direktør, Danske A-kasser

“Jeres kursus i taleskrivning har været en øjenåbner. Jeg troede, at jeg var for gammel til den slags øjenåbner-oplevelser.”

Carsten Marckstrøm Olesen

Transportministeriet, tidl. deltager på taleskrivningskurset ‘Skriv til øret’

“Jeg er imponeret over, hvor meget man kan forbedre sig på blot 2 dage og med relativt simple værktøjer. Og så ser jeg frem til at anvende værktøjerne i mit daglige arbejde fremadrettet.”

Kristian Renè Hansen

PMO Manager, KMD

“Ud over de praktiske øvelser og den lærerige feedback, lærer man også at forberede en tale langt hurtigere, end man normalt ville have troet muligt.”

Lotte Kaa Andersen

Forfatter, Selvstændig

“Undervisningen foregår i en venlig og imødekommende atmosfære, hvor der er plads til at blotte sine svage sider og masser af personlige råd og coaching til at komme ud over dem. “

Lotte Kaa Andersen

Forfatter, Selvstændig

“Der var en tydelig før og efter-effekt på kurset. Jeg havde selv en meget høj læringskurve, og det var en stor oplevelse at se mine medkursister blomstre op, vinde sikkerhed og selvtillid som formidlere på bare to dage. Forandringen var tydelig. “

Lotte Kaa Andersen

Forfatter, Selvstændig

“Rhetor leverede som altid et godt og inspirerende foredrag, hvor udbyttet kan bruges i dagligdagen efterfølgende. Retorikken præsenteres spændende og man får lyst til at lære mere.”

Anne Gotlieb Hertz

Vicedirektør, Region Hovedstaden Psykiatri

“Vores VL-gruppe fik årets mest givtige og interessante foredrag leveret af Jesper Troels Jensen fra Rhetor. Det blev afholdt på underholdende vis, alle var meget tilfredse og havde fået et spændende indblik i retorikken. Et indblik alle virksomheder og medarbejdere kan bruge.”

Eva Flensted Madsen

Distribution Executive Nordic, Turner Broadcasting System

“Rhetors kurser er populære, fordi undervisningen er jordnær og brugbar. Kurset i retorisk ledelse skaber efterhånden et fælles sprog i hele KMD. Et sprog der er klart og vedkommende, og som motiverer medarbejderne.”

Karin Skjønt Hindkjær

Tidl. HR-direktør, KMD