Gør som over 1.600 andre

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev udelukkende om retorik.

 

Få tips og værktøjer, der gør dig til en (endnu) bedre kommunikatør. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Nyhedsbrev (Fuldbredde)

Hør hvad vores kunder siger

Alle kundeudtalelser

“Supergodt kursus som jeg varmt kan anbefale. Indholdet er direkte brugbart med det samme og med rigtig gode, og ikke mindst forståelige, værktøjer.”

Bjarne Jørgensen

Key Account Director, Atea Danmark

“Jeg var på kursus hos Rhetor for 5-6 år siden, og det er til dato det bedste kursus, jeg har været på, og det eneste kursus som jeg kan huske noget fra. Jeg fik nogle redskaber med, som jeg stadig bruger i dag. “

Sarah Lundtang Andersen

Head of Costumer Service and Support, KMD

“Hele vores sekretariat har været på skrivekursus hos Rhetor. De har hjulpet os med at lære at skrive, så vores kunder forstår os bedre. Det var en god oplevelse, hvor Rhetor fremstod som meget troværdige. “

Verner Sand Kirk

Direktør, Danske A-kasser

“Jeres kursus i taleskrivning har været en øjenåbner. Jeg troede, at jeg var for gammel til den slags øjenåbner-oplevelser.”

Carsten Marckstrøm Olesen

Transportministeriet, tidl. deltager på taleskrivningskurset ‘Skriv til øret’

“Jeg er imponeret over, hvor meget man kan forbedre sig på blot 2 dage og med relative simple værktøjer. Og så ser jeg frem til at anvende værktøjerne i mit daglige arbejde fremadrettet.”

Kristian Renè Hansen

PMO Manager, KMD

“Ud over de praktiske øvelser og den lærerige feedback, lærer man også at forberede en tale langt hurtigere, end man normalt ville have troet muligt.”

Lotte Kaa Andersen

Forfatter, Selvstændig

“Undervisningen foregår i en venlig og imødekommende atmosfære, hvor der er plads til at blotte sine svage sider og masser af personlige råd og coaching til at komme ud over dem. “

Lotte Kaa Andersen

Forfatter, Selvstændig

“Der var en tydelig før og efter-effekt på kurset. Jeg havde selv en meget høj læringskurve, og det var en stor oplevelse at se mine medkursister blomstre op vinde sikkerhed og selvtillid som formidlere på bare to dage. Forandringen var tydelig. “

Lotte Kaa Andersen

Forfatter, Selvstændig

“Rhetor leverede som altid et godt og inspirerende foredrag, hvor udbyttet kan bruges i dagligdagen efterfølgende. Retorikken præsenteres spændende og man får lyst til at lære mere.”

Anne Gotlieb Hertz

Vicedirektør, Region Hovedstaden Psykiatri

“Vores VL-gruppe fik årets mest givtige og interessante foredrag leveret af Jesper Troels Jensen fra Rhetor. Det blev afholdt på underholdende vis, alle var meget tilfredse og havde fået et spændende indblik i retorikken. Et indblik alle virksomheder og medarbejdere kan bruge.”

Eva Flensted Madsen

Distribution Executive Nordic, Turner Broadcasting System

“Rhetors kurser er populære, fordi undervisningen er jordnær og brugbar. Kurset i retorisk ledelse skaber efterhånden et fælles sprog i hele KMD. Et sprog der er klart og vedkommende, og som motiverer medarbejderne.”

Karin Skjønt Hindkjær

Tidl. HR-direktør, KMD

“Vi har benyttet os af Rhetors tilbud mange gange. De har en politisk forståelse og kender den verden, vi er i – og de kan derfor give os den træning, vi har behov for. Vi kommer helt sikkert til at trække på Rhetors kompetencer igen.”

Allan Holm Pedersen

Organisationssekretær, Dansk El-Forbund

“Rhetor har et højt fagligt niveau, og de formår at målrette deres tilgang til vores behov. Vores samarbejde med dem har virkelig været fremragende. Vi har fået en masse ny inspiration og nye værktøjer, som vi bruger dagligt i vores kommunikation “

Marianne Nielsen

Kommunikationsrådgiver, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab

“Rhetors konsulenter er særdeles kompetente, og så praktiserer de selv det, de formidler. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med dem. De styrker vores ingeniører i arbejdet med at kommunikere verden fra kundernes synsvinkel.”

Marianne Hinge

HR-Business Parner, Cowi

“Min far talte ofte om vigtigheden af at opbygge ‘muskulær hukommelse’. Det er det, vi bruger Rhetor til: At træne, træne og træne, så vores ledere holder talemusklerne i form.”

Martin Schwartzlose

Training Manager, Magasin

“Rhetor leverer kursusforløb på et højt fagligt niveau, hvor værktøjerne sætter sig fast i reelle kompetencer og kan bruges direkte i hverdagen efterfølgende. En god oplevelse for vores medarbejdere!”

Thor Palmhøj

HR Director, Magasin