24. juni 2010

Vækst i retorik: Rhetor optager to nye partnere

Rhetors nye hold: Kell, Simon, Peter, Jesper og Nils

Rhetor ApS har gennem de seneste år oplevet en voksende efterspørgsel på retorisk rådgivning, analyse og uddannelse. I 2009 blev Rhetor således kåret som Gazelle-virksomhed af Dagbladet Børsen. Nu udvider Rhetor med to nye partnere.

Rhetors ekspertise er public performance, medieretorik og mundtlig præsentation. Jesper Troels Jensen, direktør i Rhetor, fortæller: “Vi har trukket de videnskabelige metoder fra retorikken ind som praktiske redskaber for ledelse og udvikling. Vores styrke er, at vi alle har en universitetsuddannelse i retorik.”

“Siden 2001 har vi rådgivet om kommunikation i en række danske virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder. Det styrker vi nu yderligere med de nye partnere”, siger Jesper Troels Jensen.

Den positive udvikling i virksomheden danner baggrund for, at Rhetor den 1. juli 2010 udvider antallet af partnere fra to til fire: Ved siden af stifterne Kell Jarner Rasmussen og Jesper Troels Jensen indtræder Simon Lund-Jensen og Peter Koch Palshøj i ejerkredsen.

Samtidig ændres rollefordelingen mellem de to stiftere, og Rhetors bestyrelse tilføres en solid portion erfaring i form af den tidligere formand for PR-bureauernes brancheforening, Nils Rasmus Hansen.

Simon Lund-Jensen er cand. mag i retorik og har været ansat som rådgivende retoriker i Rhetor siden 2007. Simon rådgiver Rhetors kunder om organisationsanalyse, budskabsudvikling og medlemsorganisering. Han vil fremover tillige være ansvarlig for udvikling og kvalitetssikring af virksomhedens ydelser, herunder Rhetors retoriske redskaber.

Peter Koch Palshøj er Master of Rhetoric and Communication og kommer fra en stilling som generalsekretær i SAMAK (samarbejdet mellem socialdemokraterne og fagbevægelsen i Norden). Peter vil i fremtiden hjælpe Rhetors kunder med budskabsudvikling, Public Affairs og retorik for ledere.

Kell Jarner Rasmussen udnævnes til administrerende direktør, mens Jesper Troels Jensen fortsætter som direktør med kunderelationer som ansvarsområde, samt som formand for Rhetors bestyrelse.

P.S. Sæt kryds i kalenderen den 25. august kl. 13-15 til en retorisk begivenhed i Vartov

Du vil måske også kunne lide

Der blev ikke fundet nogle artikler.