Gør som over 1.600 andre

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev udelukkende om retorik.

 

Få tips og værktøjer, der gør dig til en (endnu) bedre kommunikatør. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Nyhedsbrev (Fuldbredde)

Sådan får du kontrol over din præstationsangst

Lider du af præstationsangst eller nervøsitet, når du skal tale foran andre?

Tilmeld dig vores gratis minikursus.

Minikursus: Slip dine bekymringer – og overvind din præstationsangst!

Udfyld tilmeldingsfeltet til højre og få vores gratis minikursus i håndtering af præstationsangst.

Minikurset bygger på de principper, vi bruger i kurset ‘Bryd igennem’. Principper, som vores kursister har haft succes med at bruge.

Vi benytter os af en dobbeltfaglige tilgang til præstationsangst. Du får både psykologiske og retoriske teknikker til håndtering af nervøsitet og præstationsangst. Det er kombinationen af de psykologiske teknikker og retoriske værktøjer, der giver de gode resultater, når vi underviser på kurser og individuelle forløb.

Problemer med præstationsangst, når du skal tale foran andre?

Mange mennesker oplever præstationsangst, når de skal tale foran andre. For nogle kan en smule præstationsangst være konstruktiv – men for andre tager usikkerheden overhånd, og de plages af bekymringer og uro i dagene op til en vigtig fremlæggelse.

Men præstationsangst kan ikke bare koste dig din nattesøvn – den kan blive en alvorlig hæmsko for din karriere.

Når nervøsiteten står i vejen for dine drømme

Hos Rhetor ser vi tit eksempler på dygtige mennesker, der undlader at tage ordet. Både når de skal tale foran et stort publikum, eller når de sidder med til vigtige møder. Angsten for at dumme sig afholder dem fra at sige deres mening.

Bagefter ærgrer de sig i bilen hele vejen hjem.

Årsagen er, at de bliver grebet af usikkerhed, hver gang de skal tale deres sag foran andre.

Hvorfor quick-fixes ikke hjælper

“Bare tænk på dit publikum i undertøj”.

Du har sikkert hørt dette eller lignende velmenende råd fra venner og kolleger. Men vi ved – ligesom du selv ved – at lige meget du forestiller dig direktionen i lyserødt lingeri fra Hunkemöller (gys!), så mærker du stadig præstationsangsten komme krybende ved tanken om at have alles øjne rettet mod dig.

Der er kort sagt ingen quick-fixes, når det handler om at få bugt med sin præstationsangst. Nervøsitet og taleangst har nemlig dybe rødder i vores psyke.

Til gengæld ved vi hos Rhetor, at det gennem metodisk og fokuseret træning kan lykkes at få kontrol over vores nervøsitet – så den ikke kontrollerer os.

Det har vi nemlig set gang på gang blandt vores kursister.

Tilmeld dig minikurset i boksen til højre. Så bliver du samtidigt en del af vores e-mailliste, hvor du får endnu flere råd, der styrker dine retoriske kompetencer!

Få et individuelt forløb

Vi tilbyder også individuelle forløb i håndtering af nervøsitet og præstationsangst. Her går vi i dybden med netop dine udfordringer. Læs her, hvordan vi kan hjælpe dig.

E-bog: Derfor lytter de ikke! – 3 genveje til større gennemslagskraft

Nyhedsbrev (Fuldbredde)