18. december 2016

Red julen med Rhetor 4. advent: Flæskesteg eller and?

Se sidste afsnit: ‘Flæskesteg eller and?’

Julen står for døren, og et af de helt store spørgsmål melder sig: skal I have flæskesteg eller and juleaften? I sidste afsnit af ‘Red julen med Rhetor’ kan du lære, hvordan du finder på de bedste argumenter, så du kan overbevise din kone, din far eller din svigermor om, at det er flæskesteg, I skal have.

(Pssst… Hvis du ikke er til flæskesteg, kan du bruge nøjagtigt samme metode til at finde på de bedste argumenter for, at det er and, I skal have)

Mere om topik

Topik handler om at vinkle din sag, tænke ud af boksen og om at komme på nye kreative argumenter. Første stadie i argumentation handler nemlig om at være kreativ og produktiv omkring nye argumenter, og her er topiklisten et godt værktøj. Topiklisten kan ikke blive for lang, for når du først har en topikliste, kan den genbruges igen og igen. Hvilke argumenter, du i sidste ende skal vælge, må afhænge af dit publikum. Hvis du for eksempel står foran en flok miljø-aktivister, så er det en god idé at vælge argumenter omkring miljøet, da netop det vil virke overbevisende for dem.

Du kan stadig nå at få 500 kr i rabat på et af Rhetors åbne kurser i 2017. Alt du skal gøre er at skrive ‘JULEGAVE’ i kommentarfeltet, når du bestiller. Vi glæder os til at se dig i det nye år!